Koppelwedstrijd

Vandaag een koppel wedstrijd gevist met John Otten . Hsv de Dobber in Hardenberg had deze wedstrijd georganiseerd. Helaas was de opkomst lager dan verwacht maar dat gaf hoop op de stekken. Er werd gevist aan het Coevorden Vecht kanaal waar een heel mooi lang parcours is met zeeën van ruimte. Bij aankomst op het parcours stonden de uitgezette nummers tot iedereen hun verbazing maar 25 meter uit elkaar en de vakken maar slechts 75 meter uit elkaar. Dit was wel erg jammer omdat dit al een zeer lastig kanaal kan wezen.

We hadden onze spullen, voer en aas klaargemaakt en waren er zelf ook klaar voor.

Om 10 uur klonk het startsein. Ikzelf ben met de vastestok begonnen en John met de feeder. In het eerste kwartier zat de vis er gelijk op, dit gaf hoop. Dit was na een uur helemaal over en toen hadden we nog 4 uur te gaan. In die 4 uur heb ik zelf nog enkele vissen weten te pakken en John slechts 2. Het was dus knap lastig. Uiteindelijk afgesloten met maar 1020 gr samen. Uiteindelijk is er overal slecht gevangen en waren er maar stapjes van 10 a 20 gr verschil telkens in de oplopende gewichten.

Vokgendeweek gaan we naar het NOK in Westgraftdijk. Hier hebben we zin in en we zijn er klaar voor.

Gevist met.

Vastestok:

Teamspirit super Brasem, elite en Skimmer.

Feeder:

Teamspirit WK feeder , aditive Ultrax

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *