Vissen aan het Kanaal Almelo-De Haandrik

Bij Almelo gaat het Twentekanaal over in het kanaal Almelo-De Haandrik. Het kanaal stroomt dan richting Coevorden om daar uit te komen in de Vecht. Dit, aan beide zijden door een sluis begrensde kanaal, kent ongekende hengelsportmogelijkheden. Om in kaart te brengen hoe je er nu met de vaste stok en/of met de feeder een visje kunt vangen, ben ik er met de mannen van Snippe Hengelsport uit Westerhaar eens op uitgegaan om in de buurt van Hardenberg een hengeltje uit te gaan gooien in dit kanaal.

Vandaag gingen we een dagje meevissen met Allard Snippe van Snippe Hengelsport Westerhaar

Allard Snippe laat ons zien dat er op dit kanaal een leuk visje te vangen is. We kijken graag mee met een sessie aan Kanaal Almelo-De Haandrik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *