Uitslagen Finale ONK Feedervissen 2022

Gister werd het NK gevist aan het noordhollands kanaal, zelf meegegaan voor de jongens van onze vereniging h.s.v. meuntje westerhaar om te bank runnen. (wandelen)

Om 6 uur Gert Kikkert opgehaald spullen ingepakt en op naar Jan Nijboer en door naar west graftdijk in noord Holland. Aardig tripje voor ons iets meer dan 2 uur. John Otten zouden we daar ontmoeten.

Onderweg werd al druk de tactiek besproken, aangezien het parcour veranderd was een dag van te voren. Feeder wedstrijd werd op hetzelfde parcour gevist waar het nk dobber een dag eerder gevist werd, of dit effect had bleek later wel. Waarom het parcour werd veranderd weet ik niet precies iets met dixie’s verplaatsen hoorde ik in de wandelgangen. Alle 3 jongens waren in hetzelfde vak geloot, het d vak. gert d19, john d 15 en jan d 5. Andre ter Braak zou eerst ook meedoen maar zich afmelden vanwege een zware buikgriep. Anders had andre op d18 gezeten naast gert.

Het werd helaas een stroeve visserij met zeer weinig aanbeten, en kreeg je ze moest je ze ook verzilveren om mee te doen. Dat het nk dobber een dag eerder daar gevist werd, kon Je goed merken. De meeste vissen werden kort gevangen en je moest zeer fijn vissen om de beten te verzilveren. Na het eerste uur wisten we al dat we niet meededen voor de titel, en dat de titel naar kop of staart plek ging maar een vakwinst met deze jongens moest wel lukken. John otten op d16 had een moeizaam dagje maar wist toch nog rond de 1800 gr te vangen, Jan nijboer op d5 had ook een moeizaam dagje maar wist toch nog bijna 3 kilo binnen te halen. Gert Kikkert op d19 z’n dag begon moeizaam de eerste uren, maar na enige aanpassingen van aas en materiaal en gewoon de kop ervoor en doorgaan( je zag al mensen inpakken en vertrekken) kwam de vis toch nog op gang. In de laatste paar uurtjes wist hij elke beet te verzilveren en ving dik 10 kilo!! Goed voor een vakwinst en een derde plek overall!!

Met 4 deelnemers van onze vereniging en een 3de plaats algemeen staat onze vereniging er mooi tussen.

Gert van harte met je derde plaats en veel plezier op het gala????

Al met al een mooie ervaring, en gezelligheid met het team.

Gr john mulder.

Hier de lijst met alle uitslagen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *